Hotel NH PRAGUE****

Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel NH Prague (dříve Mövenpick Hotel Prague) se nachází v Praze 5, pouhých 500 m chůze od stanice tramvají a metra Anděl s populárním nákupním a zábavním centrem Nový Smíchov. Hotel nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu ke stanici metra Anděl. Centrum Prahy je pak z Anděla výborně dosažitelné tramvají nebo metrem do 5 minut jízdy. Přímo u hotelu je také Vila Bertramka, kde pobýval i W. A. Mozart.

Pobyty (1 noc) v období 1.1. - 31.1.2015:                                                            jen 790 Kč/os*)
                                                                                                                                                   včetně bohaté snídaně formou bufetu!


Hotel  Guest Room  Inclined Lift

Hotel NH Prague disponuje dvěma budovami spojenými zcela unikátní lanovkou. Z horní části je fantastický výhled na město. Prostorné pokoje (26 m²) s individuální klimatizací jsou moderně zařízené, vybavené trezorem (zdarma) a kávovým/čajovým servisem (zdarma). V hotelu najdete 2 restaurace. Pro hotelové hosty je také k dispozici volný vstup do hotelového fitness a wellness centra.

*) Uvedená cena za ubytování je za osobu a pobyt v dvoulůžkovém pokoji a je podmíněna dostupností dle konkrétní obsazenosti  hotelu v uvedených obdobích. V ceně nemusí být obsažena městská pobytová taxa, která se platí přímo v hotelu. Třílůžkové pokoje, dětské postýlky, přistýlky pro děti nebo dospělé  a prodloužení pobytu jsou na vyžádání. Vouchery jsou vydávány na konkrétní jména hostů a konkrétní rezervovaný termín a jsou neměnné a nevratné. Na voucherech není uvedena cena, jsou proto vhodné i jako dárek.

Fotogalerie NH Prague  zde (externí odkaz)
Video NH Prague - fitness center zde (externí odkaz)


Španělská hotelová skupina NH Hoteles založená v roce 1978 patří mezi 25 největších hotelových řetězců na světě. V současné době provozuje více než 400 hotelů s asi 60.000 pokoji v 26-ti zemích napříč Evropou, Severní i Jižní Amerikou a Afrikou.

Images: NH Hoteles