SHERATON BRATISLAVA HOTEL*****

Luxury Collection

Mezinárodní luxusní pětihvězdičkový hotel Sheraton Bratislava má výhodnou polohu v samém srdci Bratislavy přímo na břehu Dunaje v komplexu EUROVEA s téměř 200 obchody, bary a restauracemi, pouhých 400 metrů chůze od stanice tramvají a autobusů. Hned naproti hotelu se nachází nová budova Slovenského národního divadla.

Speciální zimní víkendová nabídka v období do 31.3.2015:                  jen 1399 Kč/os*)
                                                                                                                                                         včetně bohaté snídaně


Hotel  Guest room  Spa

Hotel Sheraton Bratislava disponuje všemi službami pětihvězdičkového hotelu. Prostorné exklusivní pokoje (30 m²) s individuální klimatizací a francouzskými okny jsou moderně zařízené, vybavené speciálními lůžky Sheraton Sweet Sleeper, trezorem (zdarma), kávovým/čajovým servisem (zdarma) a láhví min. vody (zdarma). Čeká na Vás i koupelna se sprchovým koutem i vanou a luxusními toaletními potřebami. V hotelu najdete několik barů a francouzskou restauraci. K dispozici je také volný vstup do Shine SPA se saunou, párou a krytým bazénem nebo do non-stop Sheraton fitness.


 *) Uvedená cena je za osobu a noc v dvoulůžkovém pokoji se snídaní a je podmíněna dostupností dle konkrétní obsazenosti  hotelu o víkendech (pátek až pondělí) v termínu 1.11.2014 — 31.3.2015. V ceně nemusí být obsažena městská pobytová taxa, která se platí přímo v hotelu. Třílůžkové pokoje a dětské přistýlky jsou na vyžádání. Vouchery jsou vydávány na konkrétní jména hostů a konkrétní rezervovaný termín a jsou neměnné a nevratné. Na voucherech není uvedena cena, jsou proto vhodné i jako dárek.

Video Sheraton Bratislava Hotel zde (externí odkaz)


Jak se tam dostat?
autobusem od 580Kč1
vlakem od 840Kč1
autem z Prahy 328km
1) ceny jsou za zpáteční jízdenku z Prahy a jsou kalkulovány k 10.10.2014


Sheraton je tradiční, více než 75 let stará značka, jedné z největších světových hotelových skupin Starwood Hotels & Resorts  z USA. Ta v současné době provozuje více než 400 hotelů Sheraton v 70-ti zemích světa. Vyzkoušejte i Vy chuť tradice a luxusu.

 Images: Starwood Hotels & Resorts Worldwide