Hotel SOFITEL BUDAPEST CHAIN BRIDGE *****

http://metropolisagency.webspen.cz/index.php?content=article&id=160&group=172&lng=czech Mezinárodní luxusní pětihvězdičkový hotel Sofitel Budapest Chain Bridge má úžasnou polohu v samém srdci Budapešti přímo na břehu Dunaje, pouhých 300 metrů chůze od stanice metra. Obdivujte nezapomenutelné výhledy od hotelu nebo skvělé vybavení a francouzský design s lustry Swarowski v interérech, které spolu s kvalitními službami řadí hotel mezi nejlepší v Budapešti.

Speciální nabídka — počet míst je omezen                           jen 1499 Kč*


  Sofitel Budapest Chain Bridge  Lobby  Guest room

SpaHotel Sofitel Budapest Chain Bridge disponuje všemi službami pětihvězdičkového hotelu. Prostorné exklusivní pokoje (od 28 m²) s individuální klimatizací jsou moderně zařízené, vybavené speciálními lůžky Sofitel MyBed, trezorem (zdarma), kávovým/čajovým servisem (zdarma) a Wi-Fi připojením (zdarma). Čeká na Vás i mramorová koupelna s luxusními toaletními potřebami značek Hermès nebo Lanvin. V hotelu najdete impozantní lobby, restauraci a bar. K dispozici je také volný vstup do  hotelového fitness a SPA centra se saunou a vyhřívaným krytým bazénem.


 *) Uvedená cena je za osobu a noc v dvoulůžkovém pokoji se snídaní a je podmíněna dostupností dle konkrétní obsazenosti  hotelu v termínu 1.3. — 15.4.2014. V ceně nemusí být obsažena městská pobytová taxa, která se platí přímo v hotelu. Třílůžkové pokoje a dětské přistýlky jsou na vyžádání. Vouchery jsou vydávány na konkrétní jména hostů a konkrétní rezervovaný termín a jsou neměnné a nevratné. Na voucherech není uvedena cena, jsou proto vhodné i jako dárek.

Video Sofitel - Sofitel Legend  zde (externí odkaz)
Video Sofitel Budapest Chain Bridge - Candle Ritual zde (externí odkaz)
Video Sofitel  Hotels and Resorts zde (externí odkaz) 


Jak se tam dostat?
autobusem od 950 Kč1
vlakem od 996 Kč1
letadlem od 2749 Kč1
autem z Prahy 525 km, z Brna 326 km
1) ceny jsou za zpáteční jízdenku nebo letenku (vč. 1ks  odbaveného zavazadla) a jsou kalkulovány k 26.10.2013


Sofitel je značka jedné z největších světových hotelových skupin Accor Hotels z Francie. Ta v současné době provozuje více než 120 hotelů Sofitel s asi 30.000 pokoji v 40-ti zemích napříč pěti světadíly. Vyzkoušejte i Vy francouzský luxus vytvořený pro ty, kteří oceňují krásu, kvalitu a dokonalost.


Images: Accor hotels